۸ خرداد هر سال روز جهانی بیسکویت است. به همین مناسبت بد نیست کمی در مورد تاریخچه بیسکویت و شیرینی پزی در ایران و جهان بدانیم. یک خوراکی لذیذ و خوشمزه که در خاورمیانه آن را با انواع غلات، شهد و عسل و انواع مغز و آجیل فراوان (انواع باقلوا و مسقطی و کلوچه)، در اروپا و ترکیه بیشتر به عنوان صبحانه و بیشتر با انواع میوه فصل مثل انواع تارت و کیک شکلاتی و در قسمت شرقی آسیا با پایه اصلی برنج می‌پزند. 

تاریخچه جالب بیسکویت در جهان

 

تاریخچه جالب بیسکویت در جهان

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تاریخچه خودرو سازی شرکت BMW آموزش بورس بصورت رایگان کارشناس حقوقی*کارشناس حقوقی hack-learning کاشي و سراميک در کالاساخت محصولات نقره و سنگ هاي قيمتي وسایل نقلیه اجاره آپارتمان مبله روزانه هفتگی ماهانه uloversdoll sex dolls کتاب جامع آزمون صلاحیت بالینی